Mindig is szerettem volna, ha az ablakpárkány fűszernövényekkel van tele. Egyik nap vettem egy szép cserép bazsalikomot, úgy gondoltam vele indítom a sort.
Hozzávalók :
Hozzávalók :
- 50 dkg csirkemáj
- 1 -2 fej hagyma
- 2 ek. kacsazsír
- 10-15 dkg császárszalonna
- 8-10 db friss bazsalikom levél
- só, bors
Elkészítés:
A kacsazsírt serpenyőben felhevítjük, a hagymát és a császárszalonnát apróra vágjuk és a zsírban megfuttatjuk. Amikor a hagyma már üveges, hozzáadom a csirkemájat, kicsit megsózom, megborsozom és addig pirítom, amíg a máj barnás színű lesz és a szélei pirultak. Az utolsó fázisban hozzáadom a megmosott, friss bazsalikom leveleket, és összeforgatom. Köret nélkül, kenyérrel is simán megállja a helyét.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése